Palvelukuvake Visualisointi

Visualisointi – Herätä yrityksesi viesti eloon

Visualisointi

Hyvin tehdyt visualisoinnit toimivat tehokkaasti markkinoinnissa ja luovat yrityksestä laadukkaan mielikuvan. Havainnollisilla kuvilla saadaan monimutkaiset ja suuret kokonaisuudet helposti viestittävään ja ymmärrettävään muotoon.

Visualisoinneilla voidaan esimerkiksi tarkastella ja arvioida tuotteita, tiloja ja palvelukokonaisuuksia, joita ei vielä ole toteutettu. Materiaalia voidaan käyttää aikaisessa vaiheessa markkinoinnissa ja rahoituksen saamisen apuna. Projektien uskottavuus lisääntyy ja brändi vahvistuu.



Visualisointi

Nopeat visualisoinnit

Nopeat visualisoinnit helpottavat sekä projektin sisäistä viestintää, että ulospäin suuntautuvaa vuoropuhelua. Ne auttavat myös asiakasrajapinnassa, kun tarvitaan esimerkiksi palautetta käyttäjiltä.

Toteutamme nopeat visualisoinnit käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuvalla tekniikalla. Näitä on esimerkiksi 3d- ja 2d-visualisoinnit, kuvituskuvat, infograafit, kuvan muokkaukset, valokuvaus ja videokuvaus.



Visualisointi 2D-Animaatio

2D-animaatio

2D-animaatio on helppo ja havainnollinen tapa kertoa viestisi ytimekkäästi esimerkiksi tapahtumissa ja asiakas vierailulla. Se lisää dynaamisuutta ja hauskuutta esityksiisi. Animaatiota on helppo levittää internetissä ja sen avulla saat myös eloa yrityksen nettisivuille ja sosiaaliseen mediaan. 2D-animaatio pystytään toteuttamaan myös hyvin nopeassa aikataulussa.



Visualisointi 3D-Animaatio

3D-animaatio

3D-animaation avulla monimutkaisista asioista saadaan helposti ymmärrettäviä. Erilaiset prosessit pystytään yksinkertaistamaan vaikkapa sukeltamalla laitteiden sisälle ja kertomalla miten laite toimii. 3D-animaatiossa voidaan rajata kaikki ylimääräinen pois ja näyttää juuri se sisältö, mitä halutaan korostaa. Kansainvälisillä markkinoilla 3D-animaatio on verraton myynti- ja markkinointiväline: sitä voi hyödyntää esimerkiksi messuilla, yrityksen nettisivuilla sekä erilaisissa myyntitilanteissa.



Visualisointi Virtuaalitodellisuus

Virtuaalitodellisuus

Virtuaalitodellisuus tarjoaa laajan skaalan erilaisia toteutusmahdollisuuksia, joilla yritykset voivat tarjota elämyksiä omille asiakkailleen. Sovellusmahdollisuuksia on mm. koulutus, turvallisuus- ja huolto-opastus, myyntitilannesimulaattori, lisätty todellisuus, simulointi, tilaan tutustuminen, prosessin kuvaus.

Koulutus- ja markkinointikäyttöön tarkoitetuissa sovelluksissa voidaan sekä liikkua vapaasti että käydä läpi ohjelmoituja koulutuspaketteja ja kamera-ajoja. Virtuaalitodellisuudella pystytään luomaan aito tilan tunne ja katsottavat kohteet näkyvät ympärillä realistisessa mittakaavassa ennen kuin niitä on edes rakennettu. Sovelluksiin voidaan lisätä interaktiivisuutta sekä pelillisiä ominaisuuksia. Sisällön muokkaaminen ja lisääminen jälkikäteen on helppoa. Virtuaalitodellisuuslaseilla moni kokee wow-efektin, mikä sähköistää tunnelmaa.